Tri člana našeg odreda otišla su danas (14.10.2016.g.) na trening za eko-edukatore u Ždrelo. Želimo Bojani, Aleksandru i Filipu lep provod!

 

 

 

Trening za eko-edukatore "EKOnomiši" Ždrelo, od 14 do 16.10.2016.

Izvor: Sajt Saveza izviđača Srbije

Početkom septembra Savez izviđača Srbije je počeo sa realizacijom projekta "Izviđači – čuvari prirode" koji se realizuje uz podršku Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Opšti cilj projekta je povećanje ekološke svesti mladih ljudi, članova izviđačke organizacije, podizanje njihovih kapaciteta i osnaživanje kako bi se podstakli da uzmu aktivno učešće u rešavanju ekoloških problema na lokalnom nivou.

U okviru projekta, Savez izviđača Srbije organizuje trening za eko-edukatore koji će biti održan u Izviđačkom centru "Ždrelo" kod Petrovca na Mlavi od 14. do 16. oktobra 2016. godine.

Trening za eko-edukatore biće održan sa ciljem jačanja kapaciteta odabranih mladih ljudi za kvalitetan rad sa svojim vršnjacima i prenošenje znanja o pitanjima zaštite životne sredine.

Takođe na treningu biće predstavljen i ekološki priručnik koji će služiti kao alat eko-edukatorima za pripremu i realizaciju lokalnih aktivnosti koje će eko-edukatori realizovati u svojim lokalnim zajednicama.

Trening je namenjen članovima registorvanih jedinica Saveza izviđača Srbije koji su stariji od 14 godina.

Prijave za trening biće otvorene su do 9. oktobra 2016. a učesnici koji budu odabrani za učešće na istom biće obavešteni o tome do 10. oktobra 2016. godine. Prijave slati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kotizacija za ovaj trening iznosi 650 dinara i uplaćuje se na račun Saveza 205-23767-82 kod Komercijalne banke do 12. oktobra 2016, dok troškove prevoza (u visini vozne/autobuske karte) refundira Savez izviđača Srbije.

Za dodatne informacije oko treninga i načina refundacije obratite se načelniku Saveza izviđača Srbije Nenadu Jovanovskom na broj telefona 0646490498 ili na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Preuzmi: prijava