bili smo videli smo i mogu vam reci prezadovoljni smo....

spustili smo cenu hrane i u tu cenu uracunali i pranje sudova, i prevoz hrane (celih 200 metara

)

teren je odlican (sada je trenutno tu siprazije) ali kako nam je javio Mocin tata (Meda koji sve zna tamo) vec je pocelo sredjivanje terena, kao po dogovoru (cupanje iz korena siprazije, ravnanje terena, sadjenje trave

),

svi ljudi su nas FENOMENALNO ugostili, (sjajan mentalitet tamosnjih ljudi) sta god smo spomenuli da nam treba uradice cak i vise od toga, sto ukljucuje da ce u taboru biti i 2 wc kabine

i tus kabine

dogovorili smo 2 izleta (za sada)
- jedan u Soko grad (mesto smo posetili i mogu vam reci da je to Raj na zemlji, na tom mestu je pored stare tvrdjave (koja je starija i od Rimljana) manastir i to jedini manastir koji ima kosarkaske terene i bazen

)
- i jos jedan izlet na planini Bobija (valjda se tako zove

)

takodje smo dogovorili sa nacelnikom (valjda se tako zove) Drinske regate da se ceo jedan dan spustamo Drinom u camcima sa ful opremom (camci, kacige, prsluzi, vesla, instruktori)

moram napomenuti da imamo 2 nasa licna camca i jos 2 na koriscenje sto ce reci imamo ukupno 4

, Drina nam je odmah pored tabora i mozemo svako jutro da masemo Bosni

a takodje mozemo i da odradimo milion aktivnosti na vodi

za vreme spusta (10 jula) bice kako su nam rekli do 20000 ljudi (domacin je inace vec prodao svoje kucice za taj dan

) pored toga sto ce nas videti dosta obicnih smrtnika

videce nas i dosta poznatih licnosti koji dolaze svake godine, ukljucujuci i ministra unutrasnjih poslova i podpredsednika vlade Ivicu Dacica

...

postoji mogucnost da, ko nece da spava u satorima a svrati kod nas na par dana, da spava u etno kucici gazde etno sela (naseg domacina). Pun pansion sa spavanjem je 1800 dinara ali ako ne zelite da jedete njihov jelovnik (iz restorana) a zelite jelovnik tabora placate samo 800 dinara prenociste... ali to morate prijaviti minimum 10 dana unapred...

moram takodje napomenitu da sam obisao taj dan veci deo tog kraja i da sam pomislio da nisam u Srbiji. Zasto? Prvi put u zivotu sam video tj nisam video ni jednu zakacenu kesu na drvetu pored puta koja se vijori na vetru, ni jednu plasticnu flasu koja pliva rekom, ni jedno djubriste ili deponiju pored puta, ni jedan spaljeni kontejner, ni jedan upropasceni saobracajni znak... i tako dalje (mislim da je ovo dovoljno

)

to je za sada to, uskoro vam postavljmo cenovnik (za sada vam mogu otkriti da ce placanje biti u
5 rata

)
takodje pocetkom Aprila kada svi radovi budu gotovi oko terena koji je kao stvoren za tabor (drva taman da nam stvaraju hladovinu, stvoreni za patente, kapiju, osmatracnicu, sve, sve, sve...) i kada zasija trava na istom, idemo opet u obilazak i postavljamo slike koje ce vam upotpuniti skroz vasu sliku u glavi lokacije i samog tabornog prostora (samo jos u toj slici zamislite sve nas i jendo milion satora

)